Bagagewagens informatie

Een bagageaanhangwagen wordt ook wel een campingwagen, gereedschapwagen, kampeerwagen of bagageaanhanger genoemd. Dit zijn allemaal verschillende namen voor precies dezelfde bagagewagen.

Bagagewagens worden veel gebruikt voor vakantie, vissen en kamperen zodat uw kampeerspullen, visspullen en gereedschap op een ideale manier vervoerd worden. Bagagewagens zijn voorzien van een afsluitbare en waterdichte deksel, uw spullen zijn veilig voor diefstal en weersinvloeden.

Al onze bagagewagens zijn voorzien van een professioneel Alko onderstel. Door dit professionele onderstel bent u ervan verzekerd dat de wegligging optimaal is en het onderstel een levenslange duur heeft.

Typen

Bagagewagens zijn in twee verschillende typen verkrijgbaar. Wij bieden de topmerken Anssems en Powertrailer aan.

Anssems bagagewagens

Elk type Anssems bagagewagen is opgebouwd uit aluminium, aluminium heeft het voordeel dat het licht van gewicht is. Daarnaast is de werking van aluminium onder weersinvloeden minimaal. De deksel is  zowel naar de voorkant als de zijkant openend verkrijgbaar.

Anssems bagagewagens kunnen ook eenvoudig als open bakwagen gebruikt worden. Wanneer de gasveren van de deksel losgemaakt zijn, kan de deksel eenvoudig zonder verdere handeling eruit genomen worden.

Powertrailer bagagewagens

Alle powertrailer bagagewagens zijn opgebouwd uit weerbestendig en gecoat kleurecht fins betonplex. Deze soort fins betonplex bestaat uit meerdere lagen gelijmd hout zodat een absolute hardheid en levensduur gegarandeerd is.

De deksel scharniert zijdelings open en is voorzien van een imperiaal ter voorbereiding voor het plaatsen van fietsen op de bagagewagen.

Afmetingen

Een groot assortiment bagagewagens hebben wij op voorraad, dit kleinste afmeting is 1,5m x 1,0m x 0,48m (LxBxH). De grootste afmeting bagagewagen bedraagt 3,0m x 1,51m x 1,53m (LxBxH). Voor meer informatie over de verschillende afmetingen klikt u hier voor bagagewagen aanbiedingen.